Afvallen met thee, kan dat?

Eigenlijk willen we allemaal die laatste kilootjes eraf voordat de zomer begint. Maar eigenlijk willen we daar ook niet zo heel veel voor doen. De meeste vrouwen drinken graag thee en wat nou als ik zeg dat je me thee een paar kilootjes kan verliezen? Klinkt wel goed toch?

Welke thee dan?

Meerdere theesoorten zijn goed voor je om af te vallen. Vergeet wel de fruitsmaakjes, die horen hier helaas niet bij. Denk onder andere aan groene en zwarte thee. Vooral groene thee is erg goed voor je, dit verbrandt namelijk vet. Een ander voordeel van groene thee is dat het zorgt voor een niet-hongergevoel en het werkt niet laxerend.

Hoe lang moet ik dan thee drinken?

Het beste antwoord is om voor altijd thee te drinken, en dan een paar koppen per dag. Neem het op in je leefpatroon en sta op en ga naar bed met een kop groene thee. Groene theeën kunnen je zeker afslanken, maar als je nog steeds vier keer in de week friet eet, moet je zeker niet teveel hopen. Ook is elk lichaam anders, dus kan het bij de ene heel snel gaan, en bij de andere zie je geen verschil.

Hoe val ik dan wel af?

Thee is één van de opties hoe je goed kunt afvallen, maar het is zeker niet het enige wat kan. Daarbij moet je een gezond etenspatroon aangaan. Geen frisdrank (thee in plaats van dus ?), geen ongezonde gerechten én snacks. En als je daarbij nog sport, kan het niet anders dan een succesverhaal worden. En luister vooral niet teveel naar de weegschaal, maar kijk ook naar jezelf: voel je je fitter, dan is dat al belangrijk. Hoe fitter je je voelt, hoe meer je dat uitstraalt, en de weegschaal laat dat straks ook wel zien, wees niet bang!

Wil je nou nog meer afvaltips, kijk dan eens op vrouwenstijl en wie weet ben je straks een echte fitgirl!